Author Topic: Google Power Meter  (Read 5251 times)

Maricopa1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Google Power Meter
« on: March 11, 2011, 10:40:48 AM »
The links for the Google Power Meter are all bad. Can you help? Google is worthless in this type of thing.

http://www.google.com/powermeter/about/get-powermeter.html

TEDSupport6

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 291
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #1 on: March 14, 2011, 09:53:34 AM »
Quote
The links for the Google Power Meter are all bad.

What do you mean exactly? Do you mean the link from the Footprints menu or somewhere else?

Maricopa1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #2 on: March 16, 2011, 04:33:10 AM »
If you will go to the link I posted and check any product it will go to a 404 error.   Check TED and click "Choose"   bang    404 Error page from Google.

vanhook2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #3 on: March 16, 2011, 05:08:16 AM »
Google PowerMeter is not a down loadable program.
You must have FootPrints installed to export the data to PowerMeter.
I hope that help you out.
Lead, follow or get out of the way!!!
Do not listen to the Muppets

rotus8

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 315
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #4 on: March 16, 2011, 08:45:51 AM »
Indeed, Google's links are all broken, to all of the 3rd party vendor's sites. But that's Google's problem, not TED's.

vanhook2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #5 on: March 16, 2011, 10:39:54 AM »
Hmmm....

I just tried 4 of the links.

They work for me.
Lead, follow or get out of the way!!!
Do not listen to the Muppets

dane1234

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #6 on: March 16, 2011, 12:40:45 PM »
Same here; the link on the Google Power Meter site to the T.E.D. site works fine.

rotus8

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 315
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #7 on: March 16, 2011, 12:57:07 PM »
Aha! The links work in IE, but not in Firefox. Google should know better.

TEDSupport6

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 291
  • Karma: +0/-0
Re: Google Power Meter
« Reply #8 on: March 17, 2011, 11:31:00 AM »
If you're still having the problem then try clearing your browser's history. I'm using Firefox and it works fine.